Yangın Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrol şeşna aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine imkân teşhisr.

Yangın Bapsı tuzakırken nazarıitibar etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim kanatımızdan üretilen kapılar kadar kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın bapları kullanma düzlükına nazaran, rengine göre evet da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan sistem sınıflandırması süflidaki gibidir

Bunun ciğerin de tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Merdivenin hoşgörülüliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Güvenlik: Ivedi çıkışa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Acil durumlarda bapların her an yıldızlı olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve Yangın Kapısı benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın anında insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya essah ve kolay açılabilen mimariya sahiptir.

Kanatlar ortamında amelî yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein hamil plakaları mevcuttur.

Kullanılacak nüfus nüshası 100 kişyavuz aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış kapılarında PUSH Pas veya PANİK BAR olmalıdır.

Dairesel tasarım, basamak izini en aza indirirken feyizli dikey harekete destur verir ve bu da onu hem konut hem bile ticari binalar karınin tatbik bir kanunlar haline getirir.

Yangın bapları rastgele bir işletme veya hane sahibi dâhilin harika bir yatırımdır çünkü çok isabetli maliyetlidirler; yönlü korumaya malik olmanın ne denli önemli olduğunu anlamanız kucakin binanızın yangın müdafaasının rate başüstüneğu hareketsiz bir örnek yeterlidir!

Ayrıca, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

Evgin çıkış kapıları konstrüksiyonsı itibarıyla kimi özelliklerle donatılır. Kapıların mebdelıca özellikleri dundaki gibidir:

Report this wiki page